Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

DOC/ΚΙΧΩΤΗΣ festival 2013 - Ευχαριστούμε ! ! !

Μετά από 2 μήνες DOC/ΚΙΧΩΤΗΣ festival και 16 ταινίες τεκμηρίωσης οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:
  • Στους 200 περίπου φίλους μας που παρακολούθησαν τις προβολές και μοιράστηκαν τις Παρασκευές τους με το Δον Κιχώτη!
  • Στους σκηνοθέτες με τους οποίους συνομιλήσαμε ζωντανά (αλλά και με αυτούς που μας υποσχέθηκαν να μιλήσουν σε μια επόμενη ευκαιρία)!
  • Σε όλους τους ανθρώπους που πήραν μέρος στα ντοκιμαντέρ και με τις μαρτυρίες τους μας άνοιξαν νέα πεδία σκέψης, ενεργοποίησαν τα αισθήματα αλλά και τις κοινωνικές μας ευαισθησίες!
  • Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το οποίο ελπίζουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και με τις ταινίες μυθοπλασίας!
  • Στους ενεργούς πολίτες που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αποτελούν την κοινότητα του Δον Κιχώτη και συνεχώς αυξάνονται!
Υποσχόμαστε να διερευνήσουμε και να δοκιμάσουμε ακόμα περισσότερες συλλογικές και κοινωνικοποιητικές δραστηριότητες, αναζητώντας πάντα τη νέα ταυτότητα του χειραφετημένου, δημιουργικού, αυτενεργού ανθρώπου!
Ελάτε να βάλετε κι εσείς τις ιδέες σας, η βεντάλια τώρα ανοίγει: αλληλεγγύη, ποδηλασία, κιθάρα, γαλλικά, στρογγυλά τραπέζια, ορειβασία, πλέξιμο, συλλογική κουζίνα, βιολογικά προϊόντα, σεμινάρια, ελεύθερο λογισμικό, παιχνίδια, ισπανικά, ποίηση, μπαζάρ, θέατρο, οικολογία, μηχανική ποδηλάτων, φωτογραφία, βιβλίο, αναρρίχηση και πολλά άλλα θα μας απασχολήσουν, με τη συμμετοχή σας πάντα, το επόμενο διάστημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου