Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Leningrad Cowboys πάνε στο Αμέρικα - Παρασκευή 7/9, 21.00 μμ


Ο Δον Κιχώτης μετά την επιμήκυνση του φετινού καλοκαιριού επανέρχεται σε δράση!

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ο χώρος θα λειτουργεί μετά τις 7 το απόγευμα, οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!
Αυτή την Παρασκευή ξαναρχίζουμε τις προβολές έτσι όπως κάθε κινηματογραφική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, με μια cult ταινία δρόμου, του αγαπημένου μας σκηνοθέτη Άκι Καουρισμάκι (ποιου άλλου;)! Οι Leningrad Cowboys πάνε στο Αμέρικα (διάρκεια 70 λεπτά) και με τη μουσική τους ανιχνεύουν το αμερικάνικο "όνειρο"!
Τέλος, να θυμήσουμε ότι ο χώρος φιλοξενεί την υπέροχη έκθεση φωτογραφίας "παράθυρο στο φως" της φωτογραφικής ομάδας Δον Κιχώτης!

info:
Ώρα έναρξης 21.00 μμ
περίληψη:
Με περίεργες κομμώσεις και μυτερά παπούτσια, τα μέλη της χειρότερης μουσικής μπάντας στον κόσμο προβάρουν κάπου στην τούνδρα. Μετά από κάποια δοκιμαστικά αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην Αμερική, ένα μέρος που οι άνθρωποι «αγοράζουν κάθε μαλακία». Παίρνουν μαζί και τον μπασίστα τους (Silu Seppala) που έχει παγώσει μια νύχτα στην τούνδρα καθώς και τον Ιγκόρ (Kari Vaananen) τον καραφλό και ηλίθιο του χωριού. Με το που φτάνουν στην Αμερική ξεκινάει και το «on the road» ταξίδι τους στα παρακμιακά χωριά και στα σκονισμένα τοπία της αμερικανικής ενδοχώρας υπό την καθοδήγηση του δικτατορικού ατζέντη τους του Βλαδιμίρ (Matti Pellonpaa). Μετά από κάποιες αποτυχημένες εξεγέρσεις τους και άλλα ευτράπελα, το ταξίδι τους φέρνει στο Μεξικό, ο μπασίστας ανασταίνεται και η μπάντα αποκτά μια τοπική φήμη ως cult συγκρότημα ενώ ο Βλαδιμίρ τους αφήνει και φεύγει μόνος του στην έρημο.



Κοινωνικός χώρος Δον Κιχώτης
27510-23095 Καλαμαρά 4, Άργος
donquixoteargos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου