Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Παζάρι κοινωνικής αλληλεγγύης [Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 15-16-17/12]

Τις μέρες που οι ζωές χορεύουν σε ρυθμούς χρεοκοπίας και ο γρίφος της επιβίωσης για πολλούς γίνεται όλο και πιο δυσεπίλυτος, η αλληλεγγύη δεν συμβολίζει πλέον μόνο την ανθρωπιά, την ευαισθησία, το φιλότιμο, τον πολιτισμό αλλά είναι κρίσιμη για την επιβίωση συμπολιτών και των οικογενειών τους.
Οι στόχοι μας είναι δύο.
Ο ένας είναι να φέρουμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε ή δεν χρειαζόμαστε και να τα ανταλλάξουμε με άλλα που θα μας φανούν χρήσιμα και ενδιαφέροντα. Ο δεύτερος είναι να συγκεντρώσουμε βασικά είδη διαβίωσης τα οποία θα δοθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Ας ψάξουμε λοιπόν τις ντουλάπες, τα πατάρια, τα υπόγεια και ό,τι δε μας χρειάζεται ας το φέρουμε στο Δον Κιχώτη. Μην ξεχάσετε να φέρετε και καλή διάθεση. Εμείς, όπως πάντα, διαθέτουμε μουσική και ποτό .
Χρήσιμα είδη για ανταλλαγή: Βιβλία, Δίσκοι, CD, πίνακες, ρούχα, συσκευές, είδη διακόσμησης κ.ά
Είδη πρώτης ανάγκης: Είδη ρουχισμού, υποδήματα, τρόφιμα, Βιβλία, συσκευές, σχολικά είδη, κουβέρτες κ.ά
Τα είδη πρώτης ανάγκης θα δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν πραγματική ανάγκη μέσα από τη βοήθεια του Συλλόγου Τριτέκνων Αργολίδας, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, κ.α. Τα βιβλία θα δοθούν στη σχολική/δανειστική βιβλιοθήκη που μόλις τώρα δημιουργείται στο Ανυφί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου